Stedebouwkundig ontwerpen met geluid. - Hofstede, E. P.; Hoeven, L. van der (My University, 1980)
Aan de hand van een recent ontwerp voor de nieuwe woonuitbreiding werd nagegaan hoe dit ontwerp onder invloed van de Wet Geluidshinder stedebouwkundig en ruimtelijk zou moeten worden aangepast. BCR
Keywords: Stadtplanung/Städtebau; Verkehr; Stadtteilentwicklung; Stadtentwicklung; Verkehrslärm; Lärmschutz